Καθημερινό Ντους  Χωρίς Κινδύνους

   Φυσικά, δεν θα κάνατε κάθε πρωί, εις γνώση σας, ντους με τοξικές ουσίες, ούτε θα θέτατε σε κίνδυνο τους πνεύμονες σας, ούτε θα προκαλούσατε έξαρση στις αλλεργίες σας, ούτε θα αγριεύατε το δέρμα σας και… το ακόμη τρομακτικότερο… δεν θα μεγιστοποιούσατε τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στον οργανισμό σας!
Φυσικά όχι! Στην πραγματικότητα όμως, το χλώριο στο νερό του ντους σας, ένα πολύ δυνατό τοξικό, θανατηφόρο για τα βακτήρια και τους μύκητες, είναι και ένα δηλητήριο για το ίδιο σας το σώμα!
Έρευνες έχουν αποδείξει πως το σώμα μας μπορεί να απορροφήσει περισσότερο χλώριο κατά τη διάρκεια ενός 10λεπτου ντους, απ’ ότι κατά την κατανάλωση 8 ποτηριών από το ίδιο νερό! Ένα ζεστό ντους ανοίγει τους πόρους του δέρματος προκαλώντας το να αντιδράσει σαν σφουγγάρι. Το αποτέλεσμα είναι, όχι μόνο να αναπνέετε τους υδρατμούς του χλωρίου, αλλά και να το απορροφάτε μέσω του δέρματός σας, οδηγώντας το απευθείας στο κυκλοφορικό σας σύστημα, με μια ταχύτητα που είναι πάνω από 6 φορές υψηλότερη συγκριτικά με το να το πίνατε.
Το νερό βρύσης αποτελεί έναν από τους πιο επικίνδυνους, καθημερινούς παράγοντες συσσωρευτικής ζημιάς για την υγεία σας. Βραχυπρόθεσμα, το νερό ερεθίζει τα μάτια σας, το λαιμό σας, το δέρμα και τους πνεύμονές σας. Μακροπρόθεσμα, οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν: υπερβολικό σχηματισμό ελευθέρων ριζών (που επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος), μεγαλύτερη ευπάθεια σε γενετικές μεταλλάξεις και εκδήλωση καρκίνου, δυσκολία στο μεταβολισμό τροφών, χοληστερίνη και αρτηριοσκλήρωση.
Έρευνα που διεξήχθη από το Harvard University και το Medical College του Ουισκόνσιν, απέδειξε πως το νερό με περιεκτικότητα χλωρίου ήταν η άμεση αιτία για το 9% του καρκίνου της ουροδόχου κύστης και το 15% του καρκίνου του πρωκτού, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Υπάρχουν ακόμη αποδείξεις, πως το χλώριο καταστρέφει τις πρωτεΐνες στο σώμα. Σίγουρα έχετε παρατηρήσει πως, αυτή η απολυμαντική «χλωρίνη», κάνει το τριχωτό και το δέρμα του κεφαλιού σας ξηρό, επιδεινώνει την πιτυρίαση και καταστρέφει τα βαμμένα με χημικές ουσίες μαλλιά. Αυτό που δεν ξέρετε όμως, είναι πως αν υποφέρετε από κάποιο από τα ακόλουθα, το νερό με χλώριο επιδεινώνει την κατάστασή σας σε: άσθμα, αλλεργία, αναφυλαξία, εμφύσημα και ασθένειες του κόλπου.
Η λύση είναι απλή. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΛΩΡΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ. Μπορείτε να αφαιρέσετε αποτελεσματικά το χλώριο και τα υποπροϊόντα του από το νερό του ντους σας, και παράλληλα να μειώσετε τον μόλυβδο, τον υδράργυρο, τα βακτηρίδια, τα άλγη και όλους τους υπόλοιπους μολυσματικούς παράγοντες που κρύβονται στο νερό.
Απλά χρησιμοποιήστε το σύστημα καθαρισμού νερού της Waterwise 4000 η 9000 για το αγνότερο πόσιμο νερό,  πραγματική ασπίδα υγείας και αντιγήρανσης  και το Showerwise, το πραγματικά καινοτόμο φίλτρο νερού για το ντους, με τον νέο, πατενταρισμένο τρόπο φιλτραρίσματος KDF 55. Μια θαυματουργή άμμο από κράμα χαλκού και ψευδαργύρου, που αφαιρεί αποτελεσματικά: χλώριο και τα υποπροϊόντα του, μόλυβδο, υδράργυρο, σίδηρο, αρσενικό, σουλφίδιο του υδρογόνου και άλλους κρυμμένους μολυσματικούς παράγοντες, επίσης το φίλτρο ντους Showerwise εξαφανίζει  πολλούς τύπους βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένων των μυκήτων και των άλγεων, ενώ περιέχει ακόμη έναν διηθητήρα από ανοξείδωτο πλέγμα χάλυβα, που συγκρατεί βρωμιά και ίζημα.

   Εύκολο στη χρήση και την τοποθέτηση από την αρχή ως το τέλος, και με χρόνο διάρκειας του κάθε φίλτρου 12 έως 18 μήνες, θα γίνει η μόνη εγγύηση για πραγματικά καθαρό και χωρίς χλώριο νερό, για εσάς και όλη σας την οικογένεια.

 

NG MED, Aγ. Ελεούσης 98, Μαρούσι 15125, Τηλ. 210 8053300, www.ngmed.gr
 
eled