Δείτε επίσης »
 
K-Liquid Chlorophyll

Στην σύγχρονη κοινωνία μας τα τρόφιμα δεν έχουν συχνά τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για να μας θρέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για να κρατήσουν το σώμα μας υγιές και με ζωτικότητα. Ο οργανισμός μας αδυνατεί να προσαρμοστεί σε αυτές τις ελλείψεις. Η κούραση, το στρές ή ακόμα και οι ασθένειες είναι οι συνέπειες εάν τα απαραίτητα ανόργανα άλατα, τα ιχνοστοιχεία, τα ένζυμα, οι βιταμίνες και τα φυτά που μας δίνουν αποθέματα ενέργειας με πολλή φυσική χλωροφύλλη δεν υπάρχουν στο καθημερινό μας διαιτολόγιο. Η αλφάλφα (Medicago sativa, Luzerne) είναι ποικίλο τριφύλλι. Η αναζωογονητική της επίδραση χρησιμοποιείται ήδη από τους Άραβες για αιώνες.

Έδωσαν το όνομα αλφάλφα σε αυτά τα ευπροσάρμοστα φυτά που σημαίνει "πατέρας όλων των θρεπτικών ουσιών".

Εκτός από ένα ευρύ φάσμα βιταμινών και ορυκτών θρεπτικών ουσιών, που είναι εύκολο να απορροφηθούν από το ανθρώπινο σώμα, τα απαραίτητα αμινοξέα και τα ιχνοστοιχεία, η χλωροφύλλη είναι επίσης σημαντική για ταν άνθρωπο.
Η χλωροφύλλη, το φυσικό ελιξίριο της ζωής, είναι η πράσινη χρωστική ουσία των φυτών.
Για τη διαδικασία φωτοσύνθεσης απορροφά την ενέργεια του φωτός του ήλιου και την αποθηκεύει. Η χλωροφύλλη είναι μια πλούσια πηγή φυσικών ορυκτών θρεπτικών ουσιών, βιταμινών, πρωτεϊνών, μικρο-θρεπτικών ουσιών και ιχνοστοιχείων.
Όλα αυτά είναι απαραίτητα για τη ζωή για τη διατήρηση της υγείας, ειδικά για τη ρύθμιση της ισορροπίας των σημαντικότερων οξέων στο σώμα μας. Οι διατροφολόγοι έχουν επιβεβαιώσει ήδη τη θρεπτική αξία της χλωροφύλλης εδώ και πολλά χρόνια και συστήνουν την συστηματική χρήση της.
Σήμερα οι επιστήμονες είναι σε θέση να βγάλουν τη χλωροφύλλη από τα φύλλα αλφάλφα με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας για να ανακτήσουν ένα συμπυκνωμένο χυμό.
Εξάγουν επίσης τα ενεργά ένζυμα και τις ορυκτές θρεπτικές ουσίες με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούμε να τα απορροφήσουμε και να καλυτερεύσουμε την υγεία μας.
Διάφοροι κάτοχοι βραβείων Νόμπελ έχουν δώσει την προσοχή τους στην υγεία και την αποτοξίνωση και έχουν κάνει ειδικές εργασίες πάνω στη χλωροφύλλη.
Παραδείγματος χάριν το 1912 ο Δρ. Alexis Carrel ανέφερε ότι τα κύτταρα είναι αθάνατα. Στην έρευνά του παρουσίασε τη σημασία του να μπορεί κανείς να αποβάλει τις τοξικές ουσίες από το σώμα για να παραμείνει υγιής. Το 1915 ο Δρ Richard Willstatter έλαβε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψή της χημικής δομής της χλωροφύλλης. Σύμφωνα με αυτόν αποτελείται από ένα δίκτυο του άνθρακα , υδρογόνου, του αζώτου - και των ατόμων οξυγόνου, τα οποία περιβάλλουν μόνο ένα άτομο μαγνησίου. Το 1930 ο Δρ. Hans Fischer έλαβε βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη της χημικής δομής της αιμογλοβίνης. Εξεπλάγη πολύ που αυτή η δομή είναι σχεδόν ίδια με τη δομή της χλωροφύλλης. Η υγρή χλωροφύλλη από αλφάλφα είναι πολύ αποτελεσματική: μπορεί να εμποδίσει την αύξηση της μυκητιακής μόλυνσης του δέρματος, μπορεί να βελτιώσει την υγεία στον τομέα του πεπτικού συστήματος.

Τα πλεονεκτήματα και η θετική επίδραση της K-Liquid Chlorophyll

1. Καθαρισμός - η χλωροφύλλη μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία του να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες από το σώμα μας.
2. Ρύθμιση - η χλωροφύλλη μπορεί να ισορροπήσει τις ορμόνες και να ρυθμίσει την ισορροπία βασικών οξέων στο σώμα μας.
3. Διατροφή - η χλωροφύλλη μπορεί να παρέχει τόσες θρεπτικές ουσίες για το αίμα για την αύξηση της περιεκτικότητας σε οξυγόνο και να αναβαθμίσει τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος.
Για τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης η χλωροφύλλη πιάνει και αποθηκεύει την ενέργεια του φωτός του ήλιου. Αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για να μεταβάλει το νερό(HΟ2) και το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) σε γλυκόζη (C6H1Ο6), την κύρια πηγή ενέργειας για την διαβίωση του οργανισμού μας.
Οδηγίες χρήσεως

Για την βελτίωση της υγείας οι ενήλικοι μπορούν να αναμείξουν τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα πριν από τα κύρια γεύματα ένα ή δύο κουτάλια της σούπας Κ-liquid Chlorophyll σε περίπου 250 ml. νερό λίγο πριν το γεύμα. Για τα παιδιά συστήνεται να αναμείξουν 1 κουταλάκι του γλυκού σε 250 ml.νερό. Επιπλέον συστήνεται μια υγιεινή διατροφή με πολλά λαχανικά πλούσια σε θρεπτικές ουσίες. Να πίνετε πολύ καθαρό νερό και να κάνετε μια υγιή ζωή. Εάν ασκείστε πολύ, πρέπει επίσης να δώσετε στο σώμα σας το χρόνο για να ξεκουραστεί. Μπορείτε να την πίνετε αρκετό καιρό χωρίς πρόβλημα γιατί έτσι μπορείτε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Τιμή 35€

'Εγκριση Κυκλ. ΕΟΦ 41794/07

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα με παραγγελία
απ' τον επίσημο διαδυκτιακό μας χώρο
Τηλεφωνήστε μας 210 9213440
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

 
eled