Ο πανάρχαιος ιαματικός χυμός με την πολύτιμη αντιοξειδωτική δράση
Δύο εξαιρετικά πολύτιμες ουσίες

Το 1972 ο Δρ. Ραλφ Χαίνικε μετά από εκτεταμένη έρευνα, διατύπωσε την επιστημονική υπόθεση ότι η θετική δράση του Νόνι στον ανθρώπινο οργανισμό οφείλεται σε δύο εξαιρετικά σημαντικές ουσίες την «προξερονίνη» και την «ξερονίνη», των οποίων το Nόνι αποτελεί πλουσιότατη πηγή.Βάσει της επιστημονικής θεωρίας του, ο Δρ. Ραλφ Χαίνικε εξήγησε σε μεγάλο βαθμό τη βελτίωση που βλέπουν στην υγεία τους αυτοί που ξεκινούν να πίνουν το χυμό. Όταν κάποιος πίνει το χυμό του φρούτου, η προξερονίνη, που αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά συστατικά του, εισέρχεται στον οργανισμό και μετατρέπεται σε ξερονίνη.
Αυτή η ουσία, η ξερονίνη, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση και ενεργοποίηση πολλών πρωτεϊνών, εξασφαλίζοντας σε κυτταρικό επίπεδο μια φυσιολογική και ισορροπημένη οργανική ειτουργία. Πολλές ακόμη σε βάθος έρευνες αποκάλυψαν ένα απίστευτο εύρος ευεργετικών επιδράσεων του χυμού Νόνι στην υγεία και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ευεργετικές ιδιότητες του φυτού μπορούν να διαφυλαχθούν, χωρίς να διαταραχθεί η διατροφική τους αξία.
Διαπιστώθηκε λοιπόν πως ο χυμός του Νόνι αποτελεί πράγματι μια νέα, έξοχη ευεργετική πηγή υγείας για τον άνθρωπο.

=======================================================

Οι 101 ευεργετικές ιδιότητες του ΝΟΝΙ στην υγεία!

Ο Δρ. Νέιλ Σόλωμον, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ,
ειδικός στη διαιτολογία και τη χρήση θεραπευτικών και θρεπτικών ουσιών, επιστημονικός συνεργάτης του CNN, των New York Times και Πρόεδρος διεθνούς κέντρου υγείας και επιστήμης, μελετάει κι αυτός και ερευνά εμπεριστατωμένα τις ιαματικές ιδιότητες του Morinda Citrifolia από το 1997. Μετά από μια ολόκληρη δεκαετία ερευνών δηλώνει πραγματικά εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του φυτού. «Ρώτησα» λέει «περισσότερους από 50 ιατρούς και άλλους ειδικούς σε ζητήματα υγείας και το συμπέρασμα της έρευνάς μου αφορά συνολικά πάνω από 10.000 άτομα που έκαναν και κάνουν χρήση του Νόνι.
Φυσικά, ο χυμός του φυτού δεν είναι πανάκεια και δεν λύνει όλα τα προβλήματα υγείας. Όμως το 78% από αυτούς δήλωσαν ότι τους βοήθησε με διάφορους τρόπους. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα βοηθήθηκαν ασθενείς, στους οποίους η παραδοσιακή ιατρική επιστήμη δεν μπόρεσε να προσφέρει καμιά αξιόλογη βοήθεια. Από το υπόλοιπο 12% που ανέφερε πως δεν διαπίστωσε βελτίωση, ένα μεγάλο ποσοστό παραδέχτηκε είτε ότι είχε πάρει το χυμό για μικρό χρονικό διάστημα, είτε ότι έπαιρνε μικρές δόσεις.

  Όπως έχει διαπιστωθεί, στις παθολογικές καταστάσεις που το Νόνι έχει ευεργετική επίδραση συμπεριλαμβάνονται:
*Προβλήματα της καρδιάς. Επενεργεί ευεργετικά στην κυτταρική δομή του κυκλοφορικού συστήματος.
*Πεπτικές διαταραχές. Το παχύ έντερο έχει ανάγκη την ξερονίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για το διαχωρισμό των θρεπτικών ουσιών και την απόρριψη των άχρηστων υλικών.
*Σακχαρώδης διαβήτης. Ο χυμός παρακινεί τον οργανισμό προς την παραγωγή ουσιών που εναντιώνονται στην αυξημένη κυκλοφορία σακχάρου στο αίμα.
*Διαταραχές του ανοσοποιητικού. Με το Νόνι βελτιώνεται ο μεταβολισμός.
*Καρκίνος. Παρατηρήθηκε παρεμπόδιση της ανάπτυξης σε αρχικό στάδιο και παρεμπόδιση της ανάπτυξης του καρκινικού όγκου. Αυτό είναι επόμενο αφού ο χυμός λειτουργεί σαν εξαιρετικό αντιοξειδωτικό.
*Εγκεφαλική θρόμβωση.
*Προβλήματα βάρους, δέρματος, μαλλιών.
*Υψηλή πίεση.
*Μειωμένη ενεργητικότητα του οργανισμού.
*Προβλήματα πόνου.
*Φλεγμονές. Περιέχει σκοπολετίνη, μια ουσία με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.
*Αϋπνία. Συνδυάζεται ωφέλημα με τις ορμόνες μελατονίνη και σεροτονίνη.
*Κατάθλιψη. Έχει την ικανότητα να ενισχύει τις αντικαταθλιπτικές ορμόνες του οργανισμού.
*Μαθησιακές δυσκολίες.
*Εξαρτήσεις. Αποδείχθηκε ότι ο χυμός είχε ουσιαστική συμβολή στην καταπολέμηση και τη θεραπεία από εξαρτήσεις όπως η νικοτίνη, η ηρωίνη, η κοκαΐνη, το αλκοόλ κ.λ.π.
Το γεγονός ότι η ευεργετική επίδραση του Νόνι επεκτείνεται σε ένα τόσο ευρύ φάσμα το οποίο περιλαμβάνει πολλά ακόμη προβλήματα εκτός απÙ αυτά που αναφέρθηκαν -οφείλεται στο γεγονός ότι με την ξερονίνη δρα, τελικά, στο βασικό κυτταρικό επίπεδο και διεγείρει την παραγωγή των Τ - κυττάρων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ασθενειών. Στην πραγματικότητα ο χυμός Νόνι έχει πάνω από 100 βασικούς και δευτερεύοντες τομείς ευεργετικής εφαρμογής! Αξιοσημείωτο είναι, ότι μπορεί να πίνεται παράλληλα με όλα τα φάρμακα, συμβατικά ή εναλλακτικά. ακόμη και στην περίοδο της κυοφορίας ή του θηλασμού. Βεβαίως ο καταναλωτής χρειάζεται να ενημερώνει το γιατρόγια τη χρήση του χυμού.

Ο χυμός Νόλωθεί από ανθρώπους κάθε ηλικίας!

Eντυπωσιακά στατιστικά δεδομένα!
Έρευνα σε 10.000 καταναλωτές έδειξε ποσοστό βελτίωσης έως 90% το νέκταρ των Πολυνησίων... ...ένα Ελιξήριο Ζωής & Υγείας για όλους! Στον πίνακα που ακολουθεί, αναφέρεται, η στατιστική ανάλυση των δεδομένων από την έρευνα που έγινε σε 10.000 καταναλωτές με τη συμμετοχή 50 γιατρών:

Kαταστάσεις Πλήθος συμμετεχόντων
στην έρευνα
Ποσοστό Βελτίωσης
Αλλεργία, μείωση συμπτωμάτων
948
84 %
Τρίτη ηλικία, καλυτέρευση εξωτ. Εμφάνισης
148
78 %
Αρθρίτιδα, μείωση συμπτωμάτων
719
81 %
Αναπνευστικό σύστημα, βελτίωση
2854
77 %
Καρκίνος, μείωση συμπτωμάτων
889
65 %
Καταθλίψεις, μείωση συμπτωμάτων
807
77 %
Διαβήτης 1, 2
2773
84 %
Πέψη, βελτίωση
1593
89 %
Ενέργεια, αύξηση
8327
92 %
Σύγχυση σκέψης, βελτίωση
373
88 %
Καρδιοπάθειες, μείωση συμπτωμάτων
1123
80 %
Πίεση, μείωση
938
85 %
Παθήσεις νεύρων, βελτίωση
2373
67 %
Δύναμη σκέψης, αύξηση ικανότητας
2983
72 %
Μύες, αύξηση μάζας
816
71 %
Παχυσαρκία, αδυνάτισμα
2841
75 %
Πόνοι και πονοκέφαλοι, μείωση
4231
88 %
Σεξουαλικότητα, αύξηση των αισθήσεων
1608
87 %
Ύπνος, βελτίωση
1231
73 %
Κάπνισμα, κόψιμο
452
58 %
Άγχος, καλύτερη αντιμετώπιση
4113
72 %
Εγκεφαλικά
1019
57 %
Ευφορία, άνοδος
4561
80 %

Επικοινωνήστε μαζί μας, για περισσότερες πληροφορίες, παραγγελίες  και για δηλώσεις συμμετοχής στις ενημερωτικές παρουσιάσεις που οργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα

======================================================

Πόσο, πότε και για πόσο, πίνουμε το χυμό;
Αρχικά, ξεκινάμε με δύο κουταλάκια του γλυκού την ημέρα, ένα πρωί ένα βράδυ, ώστε να δοθεί στον οργανισμό το περιθώριο να προσαρμοστεί ομαλά, παρόλο που ο χυμός είναι καλά ανεκτός σε πάνω από το 99% των ανθρώπων. Κατόπιν προχωράμε στην προτεινόμενη δοσολογία που γενικά περιγράφεται ως ένα με τρία «σφηνάκια» (30 - 85 ml) την ημέρα.
Αυτή η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί κατά περίπτωση. Ιδανικά, ο χυμός Νόνι πρέπει να πίνεται μισή ώρα πριν το πρωϊνό και πριν το βραδινό γεύμα, προκειμένου όμως να μην τον πάρουμε καθόλου κάποια μέρα, είναι προτιμότερο να το πιούμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
H ενυδάτωση του οργανισμού με 3-4 λίτρα/ημέρα ανάλογα με το βάρος, με ΑΓΝΟ ΝΕΡΟ είναι πρωταρχικής σπουδαιότητας  για την σωστή απορρόφηση και αποτελεσματικότητα του Νόνι. Ο χυμός αναδεικνύει γρήγορα τη θετική του δράση σε πολλούς ανθρώπους και αρκετοί απÙ αυτούς βλέπουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μόλις σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Ο χυμός Tahitian Noni παρασκευάζεται με απόλυτα φυσικό τρόπο και με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, από 89% πολτό φρούτου Νόνι και 11% μείγμα τροπικών φρούτων. Τα φρούτα Νόνι που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του χυμού συλλέγονται από τα παρθένα δάση της Ταϊτής, όπου υπάρχει το αρχαιότερο ηφαιστειακό υπέδαφος της γης. Ο χυμός δεν περιέχει συντηρητικές, γλυκαντικές ή χρωστικές ουσίες και αν το μπουκάλι παραμείνει σφραγισμένο διατηρείται εκτός ψυγείου έως και 18 μήνες. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο καπάκι με την ταινία ασφαλείας και το ειδικό, όμορφο μπουκάλι από πράσινο γυαλί που προστατεύει τη φρεσκάδα και την ακεραιότητα του χυμού. Όταν το μπουκάλι ανοιχτεί χρειάζεται ψυγείο όπου μπορεί να διατηρηθεί έως δύο μήνες.
Ο χυμός Tahitian Noni είναι το πρώτο προϊόν που παράγεται από τον πολτό του καρπού Νόνι, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από την Επιτροπή της Ευρωπαικής Ένωσης ως Νοvel Food (Καινοτόμος Τροφή) και έλαβε άδεια επίσημης διάθεσης.
Στην Ελλάδα διακινείται μόνο από τους επίσημους διανομείς της TAHITIAN NONI ΙΝTERNATIONAL. δοκιμή

 

 
eled