Δείτε επίσης »
 
Ervamatin Power

 

Η λοσιόν Ervamatin είναι ένα κλινικά ελεγμένο υποαλεργικό και ατοξικό προϊόν που δίνει λύση στα προβλήματα ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας.

:: Τριχόπτωση
:: Λιπαρότητα,  Πιτυρίδα
:: Ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής  

 

 

Η απώλεια των μαλλιών παρουσιάζεται σε μικρούς και μεγάλους, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό λόγω της μόλυνσης του περιβάλλοντος, του ήλιου, του στρες, της κληρονομικότητας κλπ.  

Αρκετά προϊόντα που όπως λένε αντιμετωπίζουν το πρόβλημα έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους στην αγορά με μηδενικά ή ελάχιστα αποτελέσματα. Πολλές δε φορές εξαιτίας της ισχυρής χημικής τους σύνθεσης, μπορεί να προκαλέσουν και άλλα προβλήματα υγείας.

Η
σύγχρονη γνώση της βιοχημείας αποκαλύπτει ότι η  τριχόπτωση και κατ' επέκταση η φαλάκρα οφείλεται σε τρείς βασικές αιτίες:

:: Ανεπαρκής περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος.
:: Μεταλλαγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη από ένζυμο που προκαλεί την μεταλλαγή, με αποτέλεσμα την προοδευτική ατροφία των θυλάκων.
:: Υπερβολική λιπαρότητα και παρουσία μυκήτων που μολύνουν το κρανίο.

 

Σε μελέτες που έγιναν στα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα της Λατινικής Αμερικής, όπως το Κέντρο Φυσικών και Βιολογικών ερευνών Λατ. Αμερικής (CENLA)  απέδειξαν ότι η λοσιόν Ervamatin αυξάνει την κατανομή της τροφής στο τριχωτό της κεφαλής βελτιώνοντας έτσι την θρέψη των ριζών. Ταυτόχρονα, βοηθά στην αποτροπή ανάπτυξης μυκήτων.

Η  αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων επιτυγχάνεται με το εκπληκτικό προϊόν, τη λοσιόν Ervamatin. Ένα φυτικό προϊόν που η σύνθεσή του είναι μόνο από βότανα που βοηθούν τόσο στη διακοπή της τριχόπτωσης (μη παθολογικής),  όσο και στην ενδυνάμωση των ριζών του τριχωτού της κεφαλής.

Η λοσιόν Ervamatin εφ' όσον χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, ενεργεί με αποτέλεσμα στο 100% των περιπτώσεων στην τριχόπτωση (μη παθολογική) και βοηθά στην ανάπτυξη νέας τριχοφυϊας ,  ενώ φθάνει το απίστευτο ποσοστό του 81% των περιπτώσεων όπου αναζωογονεί τις σχεδόν ατροφικές ρίζες.
 

Με τη φυτική της σύνθεση, η λοσιόν Ervamatin  αποτελεί την καθημερινή τροφή για τα μαλλιά.  Τα βότανα που περιέχονται στη σύνθεση καθαρίζουν τους θύλακες των ριζών με ένα φυσικό τρόπο, αυξάνοντας τη διασπορά των διατροφικών συστατικών και προστατεύουν από την υπερβολική λιπαρότητα. Η τρίχα δυναμώνει και γίνεται χονδρύτερη, ενώ προοδευτικά ενισχύεται η ανάπτυξη νέας τριχοφυΐας.

Η
λοσιόν Ervamatin είναι ένα παγκόσμια κατοχυρωμένο προϊόν, φυτικής σύνθεσης,  χωρίς να έχει οποιασδήποτε φύσεως παρενέργιες. Εάν το πρόβλημά σας είναι τα λίγα μαλλιά, τα αδύνατα μαλλιά, η μη παθολογική  τριχόπτωση, η λιπαρότητα, η πυτιρίδα, ανεξαρτήτως της ηλικίας του παθόντος, η απάντηση είναι μία και μοναδική, Ervamatin.


Τιμή :39 (1x1) € & 64 (1x2)€

OBIBRA Ervamatin Power ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Γνωστ. Κυκλ. ΕΟΦ 25524/01

Σε επιλεγμένα Φαρμακεία & Καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων
Τηλεφωνήστε μας 210 9213440
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

 
eled