Δετε επσης »
 
Amazon Spray Anti - Tobacco


Ο εγκφαλος των καπνιστν υποφρει απ 200 τουλχιστον κρσεις νικοτνης την ημρα, που σημανει χιλιδες κρσεις το χρνο. Καννα φρμακο η λλη ουσα δεν δρα με ττοια νταση και μγεθος, προκαλντας ττοια βλβη, πλττοντας πρακτικ λα τα ζωτικ ργανα του σματος.

 

Προβληματισμνες με το υψηλ ποσοστ θαντων που προκαλονται απ τη χημικ εξρτηση στον καπν, η Υπηρεσα Αναλσεων και Επιστημονικν Ερευνν της Βραζιλας (DEPEC) σε συνεργασα με την Αντικαρκινικ Εταιρεα , (ΑNPPC - Brazilian Association for Cancer Aid and Prevention ), αποφσισαν να καινοτομσουν σε τεχνολογικς μελτες, οι οποες και απδειξαν την αποτελεσματικτητα της αγωγς κατ του καπνσματος μσω της φρμουλας του υγιεινο στοματικο Σπρι ΑMAZON ANTI TOBACCO, του Οκου Ερευνν OPIBRA GROUP.
Στις μελτες συμμετεχαν 5.547 εθισμνοι καπνιστς. Το 96% κοψε το κπνισμα μνιμα.

To ΑΜΑΖΟΝ ΑΝΤΙ ΤΟΒΑCCO SPRAY, δημιουργε ανταγωνιστικ προς τη νικοτνη δρση και προκαλε απχθεια προς τη γεση του τσιγρου και του καπνο γενικτερα.


τσι, σε λγες μρες και ανεξρτητα απ τον δη εθισμ στη νικοτνη, μπορομε εκολα, γργορα και με ασφλεια να απαλλαγομε απ τη χειρτερη συνθεια, που προκαλε τη μεγαλτερη ζημι στην υγεα. Χωρς να παχνουμε, δεδομνου τι η χρση του Amazon Anti Τobacco μετριζει επσης την τση του φαγητο, που συμβανει σε πολλος μετ την διακοπ του καπνσματος.

***Το Προν αυτ δεν κυκλοφορε*** 

Γνωστοπ. Κυκλ. ΕΟΦ 11078/02

"Σε επιλεγμνα Φαρμακεα & Καταστματα Βιολογικν Προντων"
Τηλεφωνστε μας 210 9213440
Θα χαρομε να σας εξυπηρετσουμε

 
eled