Δείτε επίσης »
Αντιδραστήρια PH

Σήμερα, η πλειονότητα του δυτικού κόσμου υποφέρει από σοβαρά προβλήματα υγείας που προκαλούνται από τον τρόπο ζωής και διατροφής και οδηγούν στην  <οξείδωση> του εσωτερικού περιβάλλοντος του οργανισμού.

Η ισορροποία όξινων και αλκαλικών στοιχείων στον οργανισμό προσδιορίζει την τελική υγεία του ανθρώπου. Αποτελεί το θαύμα της αλκαλικής διατροφής.

Γενικά η όξινη και αλκαλική σύσταση των ουσιών, μετράται με την λογαριθμική κλίμακα ΡΗ(Potential Hydrogen), με τιμές από 0-14. Δηλωνει δε  την δυναμικότητα(Ρ) μιας ουσίας στην απελευθέρωση ιόντων Υδρογόνου(Η). Τιμή ΡΗ 7 δηλώνει την <ουδετέρα κατάσταση>.
Ο άνθρωπος ζεί μεταξύ ΡΗ 4 έως 9 περίπου.
Στο σοφό σώμα μας το δέρμα έχει ΡΗ 5,5 (όξινο για προφύλαξη εισόδου μικροβίων), το στομάχι  ΡΗ 2-3(πολύ όξινο για διάσπαση τροφών), ενώ το αίμα, πάντα αλκαλικό 7,39, με ασήμαντη διακύμανση.

Για τη διατήρηση καλής υγείας το σώμα προσπαθεί να αποβάλλει τις τοξίνες μέσω των νεφρών, της εφίδρωσης και της αναπνοής. Το κύριο νεφρικό σύστημα αποβολής τοξινών πρέπει κανονικά να δίνει μετρήσεις ΡΗ 6,75- 7,25 .
Μετρώντας το βαθμό οξύτητας των ούρων μπορείτε να προσδιορίσετε εάν το σώμα αποβάλει την κανονική ποσότητα τοξινών. Εάν η αποβολή οξίνων παραγόντων είναι μεγαλύτερη της κανονικής το ΡΗ των ούρων θα είναι περισσότερο όξινο.
Αυτό προσδιορίζει  το βαθμό που το σώμα είναι κορεσμένο από τοξίνες και ότι βρίσκεται σε όξινη κατάσταση.    
Μια άλλη ένδειξη της γενικότερης ισορροποίας του σώματος είναι η μέτρηση του ΡΗ του σάλιου.

¨Οταν το σώμα έχει σωστή διατροφή και ικανά αποθέματα μεταλλικών στοιχείων η μέτρηση του ΡΗ στο σάλιο θα είναι  άριστη ΡΗ 7-7,5. Περιβάλλον υψηλού οξυγόνου.  Χαμηλότερες ενδείξεις δίχνουν το βαθμό έλλειψης μεταλλικών στοιχείων στον οργανισμό.

Τα ούρα και το σάλιο γίνονται όξινα όταν το εσωτερικό περιβάλλον του σώματος γίνεται Οξινο. Περιβάλλον όπου μπορούν να αρχίσουν σιγά σιγά σοβαρές ασθένειες.

Μπορείτε να μετρήσετε το ΡΗ των ούρων και σάλιου με τα <ALKALIVE PH STIX>.  Aυτά τα χαρτάκια κάνουν μετρήσεις ακριβείας του ΡΗ από 4,5-9,00 με βήματα 0,25 και αποτελούν   μια από τις σοβαρότερες  εξετάσεις υγείας με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Πλήρεις οδηγίες και συμβουλές για την επανόρθωση μιας όξινης κατάστασης θα βρείτε στο κουτάκι των Ph Stix.

Συσκευασία:  80 PH Stix/κουτάκι. Τιμή 15 €

πίσω »

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξοδα μεταφοράς

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα με παραγγελία
απ' τον επίσημο διαδυκτιακό μας χώρο
Τηλεφωνήστε μας 210 9213440
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

 
eled