Σειρά περιποίησης και βαφής μαλλιών, 100% φυτικά Αγιουρβέδικα συστατικά
από την Ινδία και τον Αμαζόνιο.
Με πιστοποίση ecocert.

Δεν περιέχουν αμμωνία, ρεζορκίνη, οξυζενέ, PPD, βαριά μέταλλα και Parabens και δεν έχουν καμία παρενέργεια.

Ειδικά για εγκύους

Ο Οίκος VEDIC HINDUS επίσης Βραζιλίας, με το εμπορικό σήμα SURYA, που στα Ινδικά σημαίνει Ήλιος, με βάση την σοφία της αρχαίας Ινδικής Ιατρικής Ayurveda και το πλούτο των βοτάνων του Αμαζονίου, κατάφερε να προμηθεύσει την παγκόσμια αγορά με τις μόνες 100% Φυτικές Βαφές μαλλιών και αντίστοιχα βιολογικά Σαμπουάν και πλήρη σειρά Οργανικών Καλλυντικών με διεθνή πιστοποίηση ECOCERT, προϊόντα απαλλαγμένα από τα πλέον επικίνδυνα καρκινογόνα χημικά συστατικά που περιέχονται στα περισσότερα ανώνυμα αλλά και πλέον επώνυμα προϊόντα του χώρου. Απαλλάσσοντας έτσι τον ανθρώπινο οργανισμό από την συνεχή επιβάρυνσή του με χημικές ενώσεις και ποικίλα επακόλουθα προβλήματα υγείας.

Αφήστε στη Φύση τη βαφή και προστασία των μαλλιών σας!

Oι βαφές μαλλιών Surya Powder συνδυάζουν τα δώρα της φύσης με τη σοφή γνώση της αρχαίας Ιατρικής AYURVEDA της Ινδίας, για να σας δώσουν τη νέα ιδέα βαφής και ταυτόχρονα περιποίησης των μαλλιών σας, που πηγάζει απ’ το απώτερο παρελθόν. H Surya  Powder και Surya Cream, βάφουν απαλά τα μαλλιά, χωρίς βλαβερές χημικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας, την υγεία και το περιβάλλον.

Αυτό το 100% φυσικό προϊόν, είναι ο μοναδικός συνδυασμός επιλεγμένων βοτάνων και φρούτων από την Ινδία και τα παρθένα δάση του Αμαζονίου. Τα βότανα περιέχουν φυσική προστασία από τις ακτίνες UV όπως και ενυδατική δράση, δυναμώνοντας και δίνοντας λάμψη στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Η δε αντιμικροβιακή δράση ενισχύει και νέα τριχοφυΐα.

περισσότερα »

Χρωματολόγιο Syrya

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξοδα μεταφοράς

"Σε επιλεγμένα Φαρμακεία & Καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων"
Τηλεφωνήστε μας 210 9213440
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

 
eled