Σειρά περιποίησης και βαφής μαλλιών, 100% φυτικά Αγιουρβέδικα συστατικά
από την Ινδία και τον Αμαζόνιο.
Με πιστοποίση ecocert.

Δεν περιέχουν αμμωνία, ρεζορκίνη, οξυζενέ, PPD, βαριά μέταλλα και Parabens και δεν έχουν καμία παρενέργεια.

Ειδικά για εγκύους

 

Οι βαφές Surya δεν περιέχουν ΑΜΜΩΝΙΑ, PPD, PEROXIDE (OXYZENE), RESORCINOL, PARABENS, ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, συστατικά συνήθη στις χημικές βαφές και βλαβερά για την υγεία των μαλλιών και την γενικότερη του σώματος. Αποτελούνται από 6 τριμμένα βότανα και αγνό μέλι, που αναμιγνύονται με νερό η γάλα ή γιαούρτι, για να έχουμε την κρέμα βαφής. Είναι ημιμόνιμες και καλύπτουν τα λευκά ή γκρίζα. Χρωματίζουν χωρίς να καταστρέφουν τη φυσική δομή της τρίχας και δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από κάθε τρίχα, εισχωρώντας μόνο στην εξωτερική δομή της, προστατεύοντας την υγεία των μαλλιών. Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη και ελαστικότητα. Μπορούν να εφαρμοσθούν σε μαλλιά που έχει χρησιμοποιηθεί χημική βαφή και ακόμα και από εγκύους.
   Η Surya  Powder και Surya Cream  έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από δερματολογικά εργαστήρια στις ΗΠΑ, Αγγλία, Ινδία και Βραζιλία, που εγγυώνται την ποιότητα και ασφάλεια. Η Surya Nature, από το 1995 ασχολήθηκε με προϊόντα χρωματισμού των μαλλιών με φυσικό τρόπο, αποφεύγοντας τη χρήση τοξικών συστατικών που βρίσκονται στις συνηθισμένες βαφές, στις οποίες όταν αναμιχθούν τα 2 μπουκαλάκια, το Οξυζενέ που υπάρχει σ όλες τις βαφές αρχίζει με τη συνθετική βαφή μια χημική αντίδραση, δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο μόριο που στα μαλλιά ανοίγει τη δομή της τρίχας για να εισχωρήσει η βαφή. Περίπλοκες χημικές αντιδράσεις προκαλούν τη μείωση της Μελανίνης (της ουσίας που δίνει το φυσικό χρώμα στα μαλλιά), για να πάρει τη θέση το νέο χρώμα. Η Αμμωνία στη συνέχεια προκαλεί τη μέγιστη εισχώρηση της βαφής στο εσωτερικό της τρίχας. Αυτή η διαδικασία καταστρέφει σιγά - σιγά τη δομή των μαλλιών, με επακόλουθα το συνεχές αδυνάτισμα της τρίχας, τη θαμπή όψη και την τριχόπτωση.
   Όλα αυτά τα προβλήματα αποφεύγονται και τα μαλλιά σας ξαναβρίσκουν την απόλυτη υγεία τους, με την χρήση των 100% φυτικών βαφών Surya.

πίσω »

 
eled