Δετε και τα υπλοιπα προιντα τις Εταιρεας Surya πατντας εδ

Facial Moisturizer (για λα τα δρματα)
Ενυδατικ κρμα, ημρας, προσπου. Αναζωογονε τα κτταρα του δρματος μσω της δρσεως του εκχυλσματος Aloe Vera, εν το λδι του δντρου Acai, μαλακνει και ενυδατνει το δρμα. Πλοσια σε φυσικ οργανικ συστατικ: βοτυρο κακου, λδι απ Cupuacu, Ucuuba, Μacademia  και Babacu. Περιχει επσης εκχλισμα Αcerola με αντιοξειδωτικ δρση.
Εφαρμστε  πρω και απγευμα σε καθαρ δρμα. Βζετε λγο σε βαμβκι. Με απαλς  ανοδικς κινσεις  την εφαρμζετε μχρι να απορροφηθε τελεως,    στο πρσωπο και λαιμ.

Facial Clay Mask (Ελεγχος Λιπαρτητας)
Με Λευκ  ’ργυλο του Αμαζονου πλοσιο σε  μεταλλικ λατα, αποτελε θεραπεα της λιπαρτητας του δρματος του προσπου. Αφαιρε τοξνες στην επιφνεια του δρματος και ενισχει την αντιγηραντικ δρση. Περιχει επσης Ροζ ’ργυλο πλοσιο σε μταλλα που συντελον στην ενυδτωση, απαλτητα και λεανση της επιδερμδας. Aναμεξτε 2 κουτλια φαγητο Μσκας Αργλου με λγο κρο αγν νερ και ανακατψτε  μχρι να σχηματισθε ομοιμορφη μαλακ μζα. Απλστε την ομαλ στο πρσωπο αποφεγοντας την περιοχ των ματιν και των χειλιv. Αφστε την να στεγνσει και ξεραθε, περπου 10-15 λεπτ και ξεπλντε με αρκετ καθαρ νερ. Συμπληρστε τη θεραπεα με την ενυδατικ κρμα προσπου Facial Moisturizer.

Facial Mask with Clay ( Αναγεννητικ φρμουλα), Για λα τα δρματα
Με Λευκ ’ργυλο του Αμαζονου, αυτ η μσκα προσπου εναι πλοσια σε μεταλλικ λατα, αφαιρε τοξνες της επιδερμδας και ενισχει την αντιγηραντικ δρση. Επσης περιχει  Ροζ  ’ργυλο, οργανικ λδι Αca πλοσιο σε βιταμνη Ε, οργανικ βοτυρο κακου, Cupuacu, Ucuuba,  λδι Macademia, Burity και λδι Babacu, που συνθτουν μια ισχυρ ενυδτωση και πραγματικ τροφ της επιδερμδας. 
Εφαρμστε τη μσκα προσπου σε καθαρ δρμα. Απλστε τη ομαλ στο πρσωπο, αποφεγοντας την περιοχ των ματιν και των χειλιv. Αφστε τη στο δρμα, περπου 15 λεπτ και ξεπλντε με φθονο καθαρ νερ.
Συστνεται η εφαρμογ της μσκας προσπου 2 φορς την εβδομδα.

 

 
eled