Δετε επσης »
 
Κρμα Surya

:: Βφει και ταυτχρονα περιποιεται τα μαλλι
:: Βασζεται σε φυσικ εκχυλσματα  και δεκαπντε διαφορετικος τπους βοτνων απ τον Αμαζνιο και την Ινδα
:: Δεν περιχει αμμωνα, ρεζορκνη, οξυζεν, PPD,  βαρι μταλλα  η  Parabens και δεν χει καμι παρενργεια.  Εφαρμζεται σο συχν θλουμε.
:: Καλπτει τα σπρα μαλλι
:: Μπορε να εφαρμοστε αμσως μετ απ χημικς  βαφς.
:: Ημι-μνιμη ασφαλς βαφ, που βγανει   προδευτικ    με  περπου  7    λοσιματα.
:: 15 διαφορετικ χρματα, παρχοντας χρματα τα οποα ποικλλουν απ τα παραδοσιακ, πως το μαρο και το καφ, μχρι το πιο τολμηρ και μοντρνο πως το κκκινο, το σουηδικ ξανθ και το σοκολατ.

Σταθεροποηση Χρματος και Γραμμ Εντατικς Φροντδας

Με στχο να βελτισουμε τα αποτελσματα των φυσικν μας  προντων  βαφς μαλλιν Σκνης και Κρμας Surya, αναπτξαμε τρα να προντα τα οποα επεκτενουν τη διρκεια της βαφς.
Αυτ τα προντα χουν τα χαρακτηριστικ του συνδυασμο των απαρατητων ελαων αποκλειστικ καλιεργομενα  για την  Surya: Τριαντφυλλο απ το Μαρκο, γιασεμ απ την Αγυπτο, σανταλξυλο απ την Ινδα και Ylang Ylang απ τη Μαγαδασκρη.  Ακμα η υδατοδιαλυτ πρωτενη ρυζιο, αποκαθιστ τις κατεστραμμνες τρχες και αντιπροσωπεει μα εναλλακτικ της κερατνης.
Εκτς  απ την επκταση της διρκειας της βαφς, τα να προντα επιπλον περιποιονται τα μαλλι χρη στο συνδυασμ των βοτνων και των φροτων απ την Ινδα και το παρθνο δσος του Αμαζονου.(συμπεριλαμβνεται μπουκαλκι 35 ml).

 

Χρωματολγιο Syrya

Γνωστοπ. Κυκλ. ΕΟΦ 48803/05

"Σε επιλεγμνα Φαρμακεα & Καταστματα Βιολογικν Προντων"
Τηλεφωνστε μας 210 9213440
Θα χαρομε να σας εξυπηρετσουμε

 
eled