Δετε και τα υπλοιπα προιντα τις Εταιρεας Surya πατντας εδ

Hand and body Lotion ( Ενυδατνει και Ανανενει το δρμα)
Με οργανικ λδι Aca, προσδδει απαλτητα και ενυδτωση στο δρμα  χεριν και σματος. Περιχει οργανικ Aloe Vera με αντιοξειδωτικ δρση, που δρ εναντον των ελευθρων ριζν.  Πλοσια σε βιταμνη Ε, οργανικ βοτυρο κακου, Cupuacu, Ucuuba,  λδι Macademia και λδι Babacu, αποτελον μια σνθεση εκπληκτικ για λα τα δρματα.

Leg and Foot Lotion ( Ενυδατνει και Ανανενει το δρμα)
Αυτ η λοσιν αναζωογονε την υφ του δρματος των ποδιν μσω της δρσεως του λαδιο του δντρου Aca και των λλων πολυτμων βιολογικν εκχυλισμτων απ βοτυρο κακου, Cupuacu, Ucuuba,  λδι Macademia λδι Babacu και Aloe Vera, επιτυγχνουν μια ισχυρ ενυδτωση, τροφ και ομαλτητα του δρματος.  

 

Scrub  Shower Gel ( Απαλς  Βιολογικς Καθαρισμς του Σματος)
Μοναδικ βιολογικ αγν ζελ ντους, απαλλαγμνο απ τα κρως επικνδυνα καρκινογνα χημικ που συνθτουν την πλειοντητα επωνμων και ανωνμων προντων.  Καθαρζει και απολεπζει απαλ τα νεκρ κτταρα και ακαθαρσες της επιφανεας του δρματος ολκληρου του σματος. Περιχει  οργανικ εκχυλσματα Aca , Burity, Passion Fruit Acerola και  Aloe Vera.  Ισχυρ ενυδατικ σνθεση που αναζοωγονε το δρμα του σματος, εξασφαλζει υγρασα  και ελγχει τη λιπαρτητα χωρς να προκαλε ξηρτητα.

 

 
eled