Ο Οίκος WATERWISE inc. των Η.Π.Α., θεωρείται πλέον πρωτοπόρος καλύπτοντας τις 2 από τις 3 ρήσεις του Ιπποκράτη, ότι η υγεία του ανθρώπου είναι <ότι τρώει, ότι πίνει και ότι αναπνέει.
Η WATERWISE εξασφαλίζει το τι πίνουμε, δίνοντας τη δυνατότητα με τους Αποστακτήρες μεντέλου Waterwise 4000 , Waterwise 9000 και τα μεγαλύτερα συστήματα απόσταξης, νά'χουμε υπέροχο νερό και τόσο Αγνό όπως η φύση πρόσφερε ...κάποτε!

Με το ειδικό δε φίλτρο , του ντους , SHOWERWISE εξασφαλίζεται απόλυτα υγιεινό μπάνιο η ντους, απαλλαγμένο από τα καρκινογόνα τοξικά αέρια που δημιουργούνται, εισπνέoνται και απορροφώνται κατευθείαν στο αίμα.

Τέλος η πρόσφατη εξέλιξη της Νανοτεχνολογίας στον καθαρισμό του αέρα οδήγησε στην εμπορική εφαρμογή της με την συσκευή AIRWISE του Οίκου.
Έτσι το εσωτερικό περιβάλλον των σπιτιών και όλων των χώρων συνάθροισης κοινού απαλλάσσεται, από όλα τα αιωρούμενα σωματίδια/μολυντές και οργανικές ενώσεις του αέρα που αναπνέουμε. Επίσης η συσκευή car airwise, κυριολεκτικά καθαρίζει τον φοβερά βεβαρυμένο με ρύπους αέρα, του εσωτερικού του αυτοκινήτου μας.
Αποτέλεμα;Με αποτέλεσμα την καλυτέρευση της υγείας.


Αποκτήστε το και με άτοκες δόσεις με Visa ή MasterCard
 

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξοδα μεταφοράς

 
eled