Δείτε επίσης »
Air Purifier for Car

AΕΡΑΣ ΒOΥΝOΥ ΣΤO ΑΥΤOΚIΝΗΤO ΣΑΣ

Η συσκευή αυτή είναι ιονιστής / Oζονιστής, υψηλής ποιότητος, κομψής εμφάνισης και αποτελεσματικότητας, κατασκευής του Oίκου AIRWISE (HΠΑ).

Αποτελεί το σημαντικότερο αξεσουάρ όλων των οχημάτων, εξασφαλίζοντας υγιεινό καθαρό αέρα στην καμπίνα, απαλλαγμένο από σχεδόν όλα τα τρομακτικά αέρια του εισέρχονται στο όχημα.

Όπως πιθανά γνωρίζετε ο αέρας μέσα στην καμπίνα των πάσης φύσεως οχημάτων είναι πολύ μολυσμένος από μύριους ρύπους και γεμάτος μικρόβια και ιούς.

Eίναι πολύ χειρότερα βεβαρημένος από τον εξωτερικό αέρα της περιοχής που κινείται το όχημα.
Oδηγοί και επιβάτες αναπνέουν αυτόν τον  αέρα και επιβαρύνουν συνεχώς την υγεία τους με σημαντικές μακρόχρονες επιπτώσεις.
Η μετάδοση ασθενειών μεταξύ των  επιβατών αποτελεί σύνηθες  φαινόμενο.
Εάν δε ο οδηγός η οι επιβάτες  καπνίζουν, τότε, εκτός από ενεργετικοί γίνονται και παθητικοί καπνιστές, με ολέθριες επιπτώσεις στην υγεία.  
H κομψή αυτή συσκευή τοποθετείται πανεύκολα στο ταμπλό του οχήματος και συνδέεται στην υποδοχή του αναπτήρα.

Μοιάζει με το ποντίκι των υπολογιστών.
Είναι τελευταίας τεχνολογίας, και παράγει πλήθος ευεργετικών αρνητικών ιόντων σε 2 βήματα 50 και 100.000/κυβ. έκατ., από 3 ανοξείδωτες ακίδες, για την εξισορρόπηση των βλαβερών θετικών ιόντων του αέρα στην καμπίνα, καθαρίζοντάς τον από όλους τους ρύπους, αλλεργιογόνα, οσμές, καπνό τσιγάρου, VOC s, κλπ, ως επίσης και όζον το οποίο σκοτώνει κάθε μικρόβιο, ιό,  κλπ.   
Ρυθμίζετε σε ON/OFF, LOW και ΗΙGΗ και ένας απόλυτα αθόρυβος ανεμιστήρας  κυκλοφορεί τα ευεργετικά αρνητικά ιόντα σ’ όλο το όχημα.
O συνδυασμός Ιονισμού/Oζονισμού έχει σαν αποτέλεσμα καθαρό και υγιεινό αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. 

Η συσκευή δεν χρειάζεται καμιά συντήρηση και η ποιότητα της είναι τέτοια που θα   εξασφαλίζει καθαρό αέρα στο όχημα, ξεπερνώντας την ζωή του οχήματος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
- 50.000 η 100.000 Ανιόντα (Αρνητικά ιόντα) ανά κυβ. εκατ. στα 25 εκατ. απόσταση
- 3 ηλεκτρόδια από ανοξείδωτο ατσάλι, τελευταίας τεχνολογίας
- Περίβλημα από ABS ανοξείδωτο πλαστικό, περιβαλλοντολογικά ασφαλές.
- Κατανάλωση 3 Watt

Mολυντές/Ρύποι  που μειώνονται η μηδενίζονται
1) Με την ενέργεια των Αρνητικών Ιόντων. Καπνό τσιγάρου, Σωματίδια, Σκόνη, Γύρης, Χημικά, Βακτηρίδια και Μικροοργανισμούς, VOC s(Ενόργανες Πτητικές Χημικές Ενώσεις), Αλεργιογόνα κ.α.

2) Με την ενέργεια του Όζοντος
Καπνό τσιγάρου, Χημικά, Καυσαέρια, Βακτηρίδια, Μονοξίδιο του Άνθρακος, Τετραχλορίδια, Νικοτίνη, Ακρυλικά, Αναθυνιάσεις Oξέων, Ιούς, Φορμαλδεϊδη, Βενζίνη,  Αμμωνία, Μύκητες, Φυτοφάρμακα,Αιθυλική Αλκοόλη, κ.α.

Εγκατάσταση και Λειτουργία
Η συσκευή τοποθετείται στο κέντρο του ταμπλό του αυτοκινήτου σας με το πράσινο ενδεικτικό φωτάκι προς το εσωτερικό. Αφαιρέστε το προστατευτικό χαρτάκι από την μία πλευρά του αυτοκόλλητου και κολλήστε το στη βάση της συσκευής. Αφαιρέστε το άλλο χαρτάκι από το αυτοκόλλητο και κολλήστε τη συσκευή στο ταμπλό.
Συνδέστε το βύσμα στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και το άλλο άκρο στη συσκευή.

Στη πίσω πλευρά ο διακόπτης ρυθμίζει την εκπομπή <Ανιόντων> σε 00 η 50 η 100,000 /κυβ. εκατ., ανάλογα με το μέγεθος του οχήματος και το βαθμό ρύπανσης O αθόρυβος  ανεμιστήρας διασκορπίζει τα ευεργετικά ιόντα και καθαρό αέρα σ όλο το εσωτερικό. Πιέστε τον διακόπτη OΝ/OFF πάνω από το λαμπάκι, για να θέσετε σε λειτουργία η όχι τη συσκευή. Αφαιρέστε τη σύνδεση με τη μπαταρία όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται για μεγάλο χρόνο.

Εγγύηση 1 έτος. Μην προσπαθήσετε να ανοίξετε τη συσκευή, Μπορεί να προκληθεί ζημιά, οπότε  δεν ισχύει η εγγύηση. Σ’ όποιο λειτουργικό πρόβλημα επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία.
Προειδοποίηση: Στην περίπτωση χρήσης βηματοδότου, συμβουλευθείτε το γιατρό σας, πριν τη χρησιμοποίηση της συσκευής.

Τιμή 84 €

 

 
eled