Δείτε επίσης »
SHOWERWISE  FILTRATION SYSTEM
Υγιέστερο, καθαρότερο μπάνιο

Το ειδικό φίλτρο SHOWERWISE εξουδετερώνει, αποτελεσματικά το χλώριο και τοξικά καρκινογόνα υποπροϊόντα  από το νερό του μπάνιου/ντους και μειώνει μολυντές όπως ο σίδηρος, μόλυβδος, αρσενικό, υδράργυρος, υδρόθειο, κλπ.

Το φίλτρο SHOWERWISE αφαιρεί επίσης αρκετά είδη βακτηριδίων,  μυκήτων , κλπ.

Το φίλτρο περιέχει την κατοχυρωμένη σύνθεση του οίκου Chlorgοn και KDF-55, μια «χρυσή άμμο» που γίνεται από ένα ειδικό κράμα χαλκού και ψευδαργύρου.

Το φίλτρο SHOWERWISE έχει 10 με 20 φορές μεγαλύτερη ζωή και αποτελεσματικότητα από οποιοδήποτε άλλο φίλτρο άνθρακος.

-Ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι εισπνοής και απορρόφησης επικινδύνων καρκινογόνων αερίων, κατευθείαν στο αίμα.  Το Αμερικανική Κολλέγιο Τοξικολογίας αποδίδει 16% των κακοηθειών να ευθύνεται  στο μπάνιο η ντους  με το βεβαρημένο νερό της βρύσης.

- Η επιδερμίδα και τα μαλλιά καλυτερεύουν και λάμπουν.
- Τα μάτια δεν τσούζουν
- Εξαφανίζεται η πιθανή φαγούρα και ευαισθησία του δέρματος

Η εγκατάσταση του φίλτρου γίνεται με το χέρι πολύ εύκολα. Δεν χρειάζονται ειδικά εργαλεία.  Ξεβιδώνουμε το υπάρχον  ντους από την μπαταρία και παρεμβάλουμε το φίλτρο μεταξύ μπαταρίας και του σπιράλ του ντους. Βιδώνουμε το σπιράλ στο φίλτρο. Προσέχουμε να μην τα παρασφίξουμε.

Για να εξασφαλίσουμε καλλύτερο  αποτέλεσμα, περιοδικά αναστρέφουμε  το  ανταλλακτικό φίλτρο (Ξεβιδώνοντας το περίβλημα) και έτσι επιτυγχάνουμε ανάστροφη ροή  για να καθαρίσουν τα κατάλοιπα  που περιέχονται στο νερό της βρύσης.

Τεχνικά στοιχεία

Βάρος
680 Γραμ
Βάρος ανταλλακτικού φίλτρου
482 Γραμ
Τύπος φίλτρου(Patented)
Chlorgon & KDF-55
Μέγιστη ροή
9,5 λίτρα/λεπτό
Αναμενόμενη ζωή φίλτρου
60.000 λίτρα η 12  μήνες περίπου
Εγγύηση

1 έτος

Τιμή 79 €

περισσότερα »

 
eled